-->

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Σημειωματάριο

Ένα ακόμη μικρότερο από το πρώτο,σε τετράγωνο σχήμα.Το σχέδιο στο εξώφυλλο γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο και δίνει ωραίο αποτέλεσμα.Παίρνουμε μια κόλλα Α4 και την τσαλακώνουμε(την κάνουμε μπάλα).Στη συνέχεια την ανοίγουμε και  περνάμε  δυο τρία ταμπόν με διαφορετικά χρώματα μελάνης απαλά πάνω στο χαρτί.Το χρώμα θα "κολλήσει" στις τσακίσεις και θα δώσει τα σχέδια που βλέπετε.Στο συγκεκριμένο χρησιμοποίησα ανοιχτό ροζ και πράσινο distress ink.Αφήνουμε να στεγνώσει εντελώς το χρώμα και ισιώνουμε το χαρτί με το χέρι όσο γίνεται.Οι ρόμβοι είναι χοντρό χαρτόνι με 4-5 στρώματα σκόνης για ανάγλυφα σε μωβ χρώμα.Με το που έλιωσα και το τελευταίο στρώμα και όσο ήταν ακόμη ζεστό,πάτησα πάνω μια σφραγίδα για να πάρω το σχέδιο.Το μόνο εκνευριστικό της διαδικασίας είναι το κόψιμο των σελίδων...αλλά  αξίζει τον κόπο...







5 σχόλια:

  1. You are very versatile, dear Maria:o)The album you've tied great. The paper for the cover you made yourself, I mean. I like it much, just as well as the decorations on the cover and the various kinds of flower prints on each page, very beautiful and unique!
    With best greetings:
    Uli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα Χρηστό,αλλά δεν πειράζει γιατί και να καταλάβαινα είμαι ανίκανη να φτιάξω οτιδήποτε με τα δύο.....αριστερά χεράκια μου.
    Προτιμώ να απολαμβάνω τις δικές σου δημιουργίες που όπως πάντα είναι πανέμορφες.
    Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξίζει τον κόπο λές!!!
    Πανέμορφο έγινε και ιδανικό για δώρο Χριστουγέννων , τώρα που τα οικονομικά μας είναι στο ναδίρ!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι όμορφο που το εκανες, Μαρία!! Μήπως να μας κάνεις και ενα tutorial ??? Καλή εβδομάδανα'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή