-->

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Βραχιόλι κι ένα ζακετάκι

Το τετράχρωμο βραχιολάκι είναι φτιαγμένο μόνο με ψιλές χάντρες.Ήθελα να φτιάξω κάτι εύκολο που να τελειώσει γρήγορα,αλλά το σχέδιό του αποδείχτηκε αρκετά μπελαλίδικο τελικά.Ειδικά μέχρι να του πάρω τον αέρα...
Το αμάνικο ζακετάκι είναι έργο της μαμάς...:).Εγώ δυστυχώς έχω αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι να μπορέσω να φτιάξω κάτι τέτοιο...






9 σχόλια:

  1. Το βραχιολάκι φαίνεται ότι έχει αρκετή δουλειά για να γίνει, αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει. Μου αρέσει πάρα πολύ. Η ζακετούλα φανταστική με υπέροχο χρώμα.Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφο το βραχιόλι σου! Τι κι αν αποδείχτηκε κομματάκι..μπελάς??? Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Εξίσου όμορφη και η ζακετούλα! Με το καλό και η επόμενη να είναι από τα δικά σου χεράκια! Καλό Σ/Κ να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το βραχιολάκι σου! Οσο για το αμάνικο ζακετάκι σου, είναι απίθανο ! Και το χρώμα (που είναι και το αγαπημένο μου!) και το σχέδιο!! Μπράβο και στη μαμά και στην κόρη!! Καλό Σ/Κ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσοχέρες μαμά και κόρη!Είναι πολύ όμορφα και τα δύο!Μπράβο σας!Καλό Σαββατοκύριακο!
    ❁Anna
    Snapshotjewellery

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα και τα δύο.
    Μπράβο σας.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφα και τα δύο!! Και η δημιουργία της κόρης, και η δημιουργία της μαμάς!! Πολύ μου αρέσουν τα χρώματα! Και στο βραχιόλι, αλλά και στο ζακετάκι!!
    Καλή σου ημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα είναι όμορφα,αλλά το αμάνικο ζακετάκι της μαμάς είναι μούρλια!
    Και το χρώμα του απίστευτα γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο βραχιολάκι και καταπληκτικό ζακετάκι!!! Μπράβο και στις δύο σας!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή