-->

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Έκθεση

Επιτέλους βρήκα χρόνο για μια καινούρια ανάρτηση.Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες από την έκθεση που έγινε στο καλλιτεχνικό εργαστήρι Ηλιάτορας στην Κατερίνη πριν δυο εβδομάδες περίπου,με έργα μαθητών και δασκάλων (και μερικά δικά μου...ήμουν guest star:)) ).
Κατασκευές από χαρτόνι,πολημερικό πηλό,χειροποίητο κόσμημα με διάφορες τεχνικές,decoupage,ζωγραφική με λάδια και την τεχνική one stroke.















 

13 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες όλες σας οι δημιουργίες!Συγχαρητήρια για την έκθεση!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπωωωωωώ ομορφιές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλέ χάρτινο είναι το τσαγιερό,δεν το πιστέυω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια όλα ειδικά τα υπέροχα κοσμήματά σου με χάντρες. Κρίμα να μην είμαστε κοντά να μου δείξεις κι εμένα που μόλις ξεκίνησα beading εντελώς μόνη μου από το youtube και δυσκολεύομαι πολύ. Επίσης αν μπορείς πες μου που έχεις βρει σχέδια και οδηγίες κατασκευής.Επίσης με ενδιαφέρει να μου πεις αν οι χάντρες είναι κάποιες συγκεκριμένες γιατί αυτές που αγοράζω εγώ δεν είναι ομοιόμορφες στο σχήμα τους και με δυσκολεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η έκθεση! Με όμορφες δημιουργίες, καλόγουστες αλλά και ευφάνταστες( το τσαγιερό είναι χάρτινο??!!)!
    Πάντα τέτοια στην πόλη σας! Καλή Κυριακή να΄χεις, Μαρία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να`στε καλά κορίτσια:)
    Το τσαγιερό ναι είναι χάρτινο,απίστευτη κατασκευή!!!
    FLORA GIA,σχέδια και αναλυτικές οδηγίες έχω κυρίως από τα περιοδικά beadwork και bead& button.Είναι στα αγγλικά και τα παραγγέλνω μέσω διαδικτύου.
    Στο ιστολόγιο http://alisebooksbisuteria.blogspot.gr/
    μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν πολλά περιοδικά και βιβλία και για αρχάριους.
    Οι ψιλές χάντρες που χρησιμοποιώ είναι είτε στρόγγυλες και λέγονται Toho seed beads είτε κυλινδρικές,ανάλογα με το σχέδιο και λέγονται Miyuki delica beads.Υπάρχουν και οι τσέχικες (czech seed beads),αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Όλες έχουν ίδιο ακριβώς μέγεθος και "κάθονται" ακριβώς η μια πάνω στην άλλη.Ό,τι άλλο θέλεις εδώ είμαστε:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες σου αλλά δεν ξέρω που θα τις βρω τις συγκεκριμένες χάντρες.Αν γνωρίζεις στην Αθήνα κάποιο κατάστημα πες μου σε παρακαλώ.

      Διαγραφή
  6. On the wonderful photos one can see, how many talents you have, dear Maria! The coffee cups made of paper are stunning and one highlight of many, congratulations!
    Send you my best wishes and greetings from Lower-Austria:
    Uli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την υπέροχη έκθεσή σας!!! Είναι όλα εξαιρετικά!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίες δημιουργίες!Η έκθεση είναι πολύ ωραία, με ποικιλία για όλα τα γούστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. FLORA GIA,δε γνωρίζω κάποιο μαγαζί στην Αθήνα,εγώ τις παραγγέλνω απ`το διαδίκτυο.
    Δες αυτές τις διευθύνσεις
    http://www.perlesandco.co.uk/
    http://www.i-beads.eu/
    http://www.beadservice.co.uk/
    Έχω παραγγείλει αρκετές φορες από αυτά χωρίς πρόβλημα,με προπληρωμένη κάρτα.
    Uli,thank you for your kind comment,but the photos you see above are from an exhibition with the artwork of many people not only mine:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχη η Έκθεσή σας Μαράκι μου!!Λυπήθηκα που δεν το έμαθα εγκαίρως, θα ερχόμουν σίγουρα αν ήταν Σαββατοκύριακο!!! Στην επόμενη έκθεσή σου ειδοποίησέ με σε παρακαλώ!!Θα χαρώ να σε γνωρίσω και από κοντά!!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή