-->

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Με έτοιμες βάσεις

Σκουλαρίκια,βραχιόλι,δαχτυλίδι.Απλώς κολλάμε τα κρυσταλλάκια ή τις πέτρες της αρεσκέιας μας.Εύκολα και όμορφα...



12 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έπαθα πλάκα με τις ζωγραφιστές πέτρες!!!! δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!!!απίστευτα όμορφα τα κοσμήματα σου!!!!!απο που τις πήρες τις πέτρες με τις εικόνες;;;;φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά οι βάσεις είναι πολύ όμορφες, αλλά και η πέτρα με την εικόνα φανταστική. Που την βρήκες? Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Συγχαρητηρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. º° ✿
    ♥ °
    Amiga,
    Que criatividade!
    Todas as peças estão muito bonitas.
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasilº° ✿
    ✿♥ °

    ..(░)(░)
    (░)(♥)(░)
    ..(░)(░)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλήμέρα κορίτσια,να`στε καλά:)
    Όσο για τη ζωγραφισμένη πέτρα φαντάζομαι εννοείτε αυτήν στο βραχιόλι.Και αυτήν και τις συγκεκριμένες βάσεις τις πήρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα
    http://www.jansjewels.com/.
    Δείτε κι αυτά:
    http://www.vintagejewelrysupplies.com/
    http://stores.channeladvisor.com/accessoriessusan
    Μια συμβουλή μόνο:αν αποφασίσετε να κάνετε αγορές από χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης (τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι αμερικάνικα) φροντίστε το τελικό ποσό να μην ξεπερνά τα 100 ευρώ γιατί διαφορετικά θα πληρώσετε άλλα τόσα ,ίσως και παραπάνω, στο τελωνείο για να παραλάβετε το δέμα σας.(έπαθα κι έμαθα...).
    Τέτοιου είδους υλικά μπορείτε να βρείτε και στο etsy κάνοντας αναζήτηση στην κατηγορία supplies γράφοντας settings ή cameo και γενικά έχουν καλύτερες τιμές.Έ χω πάρει αρκετές φορές και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες καλή μου!!!! αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσεις τελωνείο;δεν σου τα στέιλανε με το ταχυδρομειο;;δεν καταλαβαίνω γιατί επιβαρύνθηκες με αυτό!!!!!!! όταν τα είχες παραγγείλει ήταν μέσα και τα μεταφορικά;;ίσως να έχει σημασία και το γεγονός πως τα παρήγγειλες απο αμερική...το τελωνείο το πληρώνεις στο ταχυρδομείο; ιδέα δεν έχω...ελπίζω να μη σε ζάλισα....πολλά φιλάκια....happy sunday!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν το δέμα κοπστίζει πάνω από 100 ευρώ περνάει από το τελωνείο πρώτα.Εμένα μου είχαν τηλεφωνήσει από Αθήνα και με ενημέρωσαν ότι για να το παραλάβω θα πρέπει να πληρώσω γύρω στα 110 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Στο ταχυδρομείο τα είχα πληρώσει όταν πήγα και το πήρα.Αυτό ισχύει για δέματα από παραγγελίες εκτός Ε.Ε.(έχουν περάσει 3 χρόνια αλλά απ`όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι).Για καλό και για κακό εγώ πάντως αποφεύγω μεγάλες παραγγελίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μάλιστα κατάλαβα!!!ευχαριστώ πολύ!!!με αυτά που διάβασα φοβάμαι να παραγγείλω απο αμέρικα χαχαχαχαχα!!!!!καλή εβδομάδα!!!!πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα,

    πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σας για τα μπουκαλια που ειναι ζωγραφισμενα> Το εμαιλ μου ειναι info@marryme.com.gr to ονομα μου
    Ολυμπια Γιαννοπουλου Παρακαλω επιkοινωνηστε μαζι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή